Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Informatie

Waarom kopen leden hier hun boeken?

Gyrinus biedt in samenwerking met de VU Boekhandel de mogelijkheid om met korting studieboeken te kopen. De korting is altijd 15 procent op buitenlandse boeken en meestal 10 procent op Nederlandstalige boeken.

Met Gyrinus altijd het juiste boek!

Gyrinus stelt de literatuurlijsten samen in nauwe samenwerking met de VU Boekhandel en de docenten verbonden aan jouw opleiding. Dankzij deze uitgebreide controle garandeert Gyrinus dat je altijd het juiste boek bestelt.

Garanties als lid van Gyrinus

  • 10% korting op Nederlandstalige boeken!
  • 15% korting op Engelstalige boeken!
  • Je boeken gegarandeerd op tijd in huis.
  • Bezorging door PostNL
  • Volg je bestelling met Track & Trace

Niet goed, geld terug garantie

Het kan voorkomen dat een docent besluit een boek toch niet te gebruiken. Wij nemen in dat geval contact op met de docent. Als de docent bevestigt dat het boek helemaal niet wordt gebruikt nemen we het boek dat je bij Gyrinus hebt gekocht retour en krijg je het aankoopbedrag terug. Deze unieke garantie geldt ook als de retourtermijn al lang verstreken is.

Inzamelen en verkopen van tweedehandsboeken

Als je geslaagd bent voor het tentamen, wil je graag je studieboeken verkopen. Gyrinus biedt hier in samenwerking met de VU Boekhandel een perfecte oplossing voor. Op deze site kan je via de link ‘Tweedehands’ je boeken aanmelden voor verkoop. Als je dat hebt gedaan kan je de boeken brengen naar de VU Boekhandel. Je ontvangt een prima prijs voor je boeken en als Gyrinus in samenwerking met de VU Boekhandel je boek heeft verkocht krijg je direct je geld op je rekening. Gewoon doen dus!

Contact

Kijk voor antwoorden op de meest gestelde vragen op de pagina faq op deze site. Staat je vraag er niet bij, stuur dan een email naar: mijnstudievereniging@vuboekhandel.nl We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij Gyrinus